Alkuun > Tuotemerkit > AMWAY™ HOME

AMWAY™ HOME

AMWAY HOME™

AMWAY HOME -kodinhoitotuotteet pyykinpesuun, pintojen puhdistamiseen ja astianpesuun ovat tehokkaita ja niissä käytetään BIOQUEST FORMULA™ -teknologiaa. Kyseiset ainutlaatuiset koostumukset sisältävät luontoon pohjautuvia ainesosia, jotka puhdistavat tehokkaasti ja ovat ympäristölle hellävaraisia.

Vahvasti vihreä turvallisempaan puhtauteen

AMWAY HOME -tuotteissa tulevat esille monien vuosien tieteellinen asiantuntemuksemme. Tämä uusi korkealuokkaisten puhdistustuotteiden tuotemerkki tekee kodistasi puhtaamman ja on samalla hellävarainen ympäristölle.

Tuotteemme hoitavat vaikeimmatkin kodinhoidon puhdistushaasteet, vahvan suorituskyvyn avulla. Millään muulla yhtiöllä ei ole vastaavaa luotettavan suorituskyvyn mainetta. AMWAY HOME -tuotteissa tulevat esille monien vuosien tieteellinen asiantuntemuksemme. Tämä uusi korkealuokkaisten puhdistustuotteiden tuotemerkki tekee kodistasi puhtaamman ja on samalla hellävarainen ympäristölle.

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA -teknologia tekee AMWAY HOME -tuotteista ainutlaatuisia; se on tärkein argumentti tuotteen erottamiseksi muista. Sen luonnon lähteistä saadut, erittäin aktiiviset aineosiat antoivat erinomaisia puhdistustuloksia, kuitenkaan vahingoittamatta ympäristöä. Tuotteet omaavat tehokkaan puhdistusvoiman, ne ovat tiivistettyjä, biologisesti hajoavia ja dermatologisesti testattuja.*

Biologisesti hajoava – Kaikkien biologisesti hajoavien tuotteiden tulee olla luonnollisesti hajoavia eivätkä jätä jälkeensä ympäristölle haitallisia jäämiä. AMWAY HOME™ -tuotekoostumukset ovat täysin biologisesti hajoavia.

TIIVISTETTY - AMWAY HOME™ -tuotteiden tiivistetty koostumus takaa korkean suorituskyvyn ja sisältää suhteellisesti paljon vaikuttavia aineita täyttöaineiden tai veden sijaan, sillä olemme aina pyrkineet tarjoamaan asiakkaille enemmän vastinetta rahoilleen.

DERMATOLOGISESTI TESTATTU* - Kaikki AMWAY HOME -tuotteet ovat ihotauti- tai allergialääkärin testaamia, jolloin ne ovat turvallisia ja hellävaraisia iholle, eivätkä aiheuta† allergioita tai ärsytä muulla tavoin ihoa. SA8™ Baby on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja sen ovat testanneet lastenlääkärit.

* jos sovellettavissa † ohjeiden mukaan käytettynä

Valtuutukset

Olemme kehittäneet ympäristöä kunnioitettavia kodinhoitotuotteita yli 50 vuoden ajan. Uusi tuotesarjamme on varmasti turvallinen, kun tuotteita käytetään ohjeiden mukaisesti, ja ympäristöä kunnioittava. Tuotteet tarjoavat korkean suorituskyvyn ja meillä on riippumattomia sertifikaatteja tämän todistamiseksi.

AISE Charter for Sustainable Cleaning - A.I.S.E. -järjestö (The International Association for Soaps, Detergents and Maintenace Products) on teollisuudenalan eurooppalainen tiedottaja. A.I.S.E. on sertifioinut tuotteemme ympäristön, sosiaalisten ja taloudellisten standardien osalta. A.I.S.E. on toimialan virallinen edustaja Euroopassa, joten hyväksyntä tältä taholta on uskomaton huomionosoitus kovalle työllemme tuottaa korkeatehoisia ja ympäristöä kunnioittavia puhdistustuotteita.

DfE - Design for the Environment programme - tämän lisäksi US Environmental Protection Agencyn (EPA) Design for the Environment (DfE) -ohjelma on myös tunnustanut työmme. Tämä tarkoittaa, että DfE-logo voidaan lisätä tuotepakkaukseen, kun tuote täyttää tiukat vaatimukset koskien ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

DfE-hyväksynnän saaneet tuotteet:

 • SA8™ All Fabric Bleach
 • SA8 TRI-ZYME™
 • SA8 Baby
 • L.O.C.™ Multi-Purpose Cleaner
 • L.O.C. Bathroom Cleaner
 • L.O.C. Glass Cleaner
 • L.O.C. Kitchen Cleaner
 • TOILET BOWL Cleaner
 • L.O.C. Soft Cleanser
 • DISH DROPS™ Concentrated Dishwashing Liquid
 • DISH DROPS Automatic Dishwasher Powder