Alkuun > Tuotemerkit > AMWAY™ TUOKSUT

AMWAY™ TUOKSUT

Amway Tuoksut

Houkuttelevaan miesten ja naisten AMWAY™ -tuoksukokoelmaan kuuluu hajuvesiä, eau de toilette -tuotteita ja vartalosuihkeita kaikkiin tilanteisiin.

Tuoksuja naisille

ANCESTRY™for Women on voimakas naisellinen tuoksu, jossa on luonnollisia ainesosia kuten bergamottia, mustaherukkaa, Egyptin jasmiinia ja appelsiininkukkaa. WISTFUL™ Aroma Body Mist on virkistävä vartalosuihke, jossa yhdistyvät pirskahtelevan sitruunan, raikkaan freesian ja lootuskukan tuoksut. E-vitamiini ja glyseriini pehmentävät ja suojaavat ihoasi.

OPPORTUNE™ on santelipuulla ja jasmiinilla terästetty tuoksu, jossa on häivähdys myskiä, kun taas SUN DAPPLES™ on raikkaan hedelmäinen tuoksu, joka sopii täydellisesti käytettäväksi päivällä. QUIXOTIC™ on helmeilevä ja kevyt tuoksu, jonka ensituoksussa tuntuvat mustapippurin mausteinen häivähdäys, pohjana santelipuu ja ambra.

Tuoksuja miehille

TOLSOM™ Eau de Toilette yhdistää mausteita, meripihkaa ja myskiä. OPPORTUNE Sport on dynaaminen ja energisoiva tuoksu, jossa virkistävä sitruuna sekoittuu mausteiseen mustapippuriin ja orapihlajaan. QUIXOTIC on stimuloiva ja dynaaminen tuoksu, jossa raikas vihreiden sitrushedelmien tuoksu saa luonnetta vihreästä mintusta ja sypressistä.

AMWAY tarjoaa sinulle tyylikkään valikoiman eri tilanteisiin, tunnelmiin ja tyyleihin sopivia virkistäviä ja energisoivia tuoksuja, sekä naisille että miehille.

Miten käyttää tuoksuja?

Tuoksua voi lisätä kahdesti tai kolmesti päivässä. Yksi kerta ei välttämättä riitä koko päiväksi. Tuoksuissa käytetään kiinnitteitä, jotka pitävät tuoksut vakaina ja mahdollistavat näiden pysymisen iholla mahdollisimman pitkään.

  • Tuoksu laitetaan valtimoille, ranteiden ja kyynervarsien sisäpuolelle, polvien taakse, kaulaan, korvanipukoiden alapuolelle (ei korvien taakse).
  • Jos ihosi on herkkä hajusteille, suihkuta tuoksua nenäliinaan ja aseta liina taskuun tai laukkuun.
  • Älä hankaa tuoksua iholle, sillä se "vahingoittaa" hajustetta. Suihkuta tuoksu iholle ja anna sen kuivua itsestään siihen koskematta.
  • Käytä eri tuoksuja eri tilanteissa tai mielialasi mukaan. Voit käyttää yhtä tuoksua päivällä ja toista illalla.
  • Kun haluat viileän ja raikkaan tuoksun kesäisin, säilytä tuotetta jääkaapissa. Säilytä tuoksuja aina viileässä ja kuivassa paikassa.