Ostoskorisi on tyhjä.

Alkuun > Tuotemerkit > ARTISTRY™

ARTISTRY™

ARTISTRY™

Pitkälle kehittynyt ihonhoitoteknologia, joka tarjoaa hyväksi todetut tulokset: tämä on ARTISTRYn korkealuokkainen ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotesarja. ARTISTRY asettaa standardit ihonhoidolle ja tutkimukselle – se tarjoaa välineet ihon ulkomuodon ja kunnon hallitsemiseen edistäen omaa kauneuttasi. Se tekee ARTISTRYsta yhden viidestä maailman eniten myydyistä korkealuokkaisista ihonhoitotuotemerkistä.**

*Lähde: "Euromonitor International Limited; Kauneus ja Henkilökohtainen hygienia" -tietokanta, korkealuokkainen kosmetiikka, maailmanlaajuinen 2009 RSP, maailmanlaajuisten tuotemerkkien luokitus.

Todellisen kauneuden hallitseminen

Vuodesta 1968 asti, ARTISTRY on ollut tieteen ja teknologian huipulla, ja luonut uusia standardeja ihonhoitoon ja tutkimukseen. ARTISTRY auttaa ihoasi näyttämään nuorekkaammalta. Yli 700 tiedemiehen, insinöörin ja dermatologin tiimi kehittää jokaisesta tuotteesta täydellisen tieteen ja luonnon yhdistelmän. Näin saat parhaat edut päivästä toiseen. Ja näet sekä tunnet nämä välittömästi.

Ymmärrämme, että perustava kauneudenhoito on kehittyneimmän tieteen yhdistämistä yksilölliseen kauneuskokemukseen - ihosi huolenpitoa ja todellisen kauneutesi vahvistamista.

Todellisen kauneuden tiede

Ylellinen kauneudenhoito uusimpaan tieteeseen perustuen: ARTISTRY suhtautuu tutkimuksiinsa vakavasti. Tutkimuksemme keskittyy naisten ihotyyppien eroihin. Tämä tekee meistä tunnustetun asiantuntijan etnisessä ja vertailevassa ihontutkimuksessa. Toisaalta tietämyksemme ja tutkimuksemme koskien ihon eroja auttavat meitä tarjoamaan korkealuokkaisia etuja ihollesi.

ARTISTRYn keskittyminen tutkimukseen ja teknologiaan tuottaa tuotteita, jotka ovat kehittyneiden ylellisten ihonhoitouotteiden markkinoiden kärkipäässä. ARTISTRY auttaa tehostamaan ja suojaamaan ihosi kauneutta erityisillä teknologioilla, kuten Derma Cell Exchange, Aura of Protection ja Hydrolipid Matrix. Tämä "älykäs teknologia" tuo huippuluokan tutkimuksen hyödyt, patentoidut yhdisteet ja ylelliset ainesosat suoraan ihollesi. ARTISTRY kehittää ja valmistaa tuotteensa omassa tuotantolaitoksessaan, varmistaakseen korkeimman mahdollisen laadun.

Käytät ainoastaan dermatologisesti testattuja tuotteita johtavalta ihonhoitotieteen ja ja maailmanlaajuisen kauneuden tarjoajalta. ARTISTRY antaa sinulle työkalut oman ihosi muuttamiseen sekä suojaamiseen, ja lopuksi oman kauneutesi hallitsemiseen.