Color

ARTISTRY Color

Ylelliset puhtaat kasvisperäiset koostumukset yhdessä ihonhoitotuntemuksemme kanssa tekevät ARTISTRY Color -värikosmetiikkasarjasta ihanteellisen. Hyödyntämällä ARTISTRYn huomattavaa naisten ihotyyppien tuntemusta sekä ammattilaisten trendianalyysia ja viimeisintä muotiennustetta, ARTISTRY Color tuo yksilöllisen kauneutesi esille parhaalla tavalla.

Värit jotka kaunistavat, tehostavat ja erottuvat

Totuus kauneudesta: ARTISTRY Color -tuotesarja sisältää korkealuokkaisia ja nykyaikaisia värikosmetiikkatuotteita, joiden patentoitu teknologia ja ylelliset koostumukset suojaavat, hellivät ja tehostavat yksilöllistä kauneuttasi. ARTISTRY Color on tarkoitettu naiselle, joka haluaa luoda oman yksilöllisen tyylinsä. ARTISTRY Color tarjoaa nykyaikaisen kauneusratkaisun täydellisellä tyylillä, oli sitten kyseessä iltameikki, bisness- tai klassinen päivämeikki. Pehmeä ja intensiivinen, neutraali tai säteilevä - puuterit ovat samettisia, huulipunat täyteläisiä, miellyttäviä ja kosteuttavia. Tietämyksemme ihotyypeistä ja sävyistä antavat sinulle mahdollisuuden luoda oma, yksillöllinen meikkisi ARTISTRY Color -tuotteiden avulla - milloin vain, missä vain. ARTISTRY Color tarjoaa lukemattomia väriyhdistelmiä useissa sävyissä, moderneja koostumuksia sekä parhaimmat ainesosat.

ARTISTRY Color -tuotesarjan luonnon ja tieteen yhdistelmä perustuu kasvien uutteisiin, jotka tarjoavat etuja ihonhoidolle. Ainutlaatuisessa ARTISTRY -maailmassa, ARTISTRY Color tarjoaa kahdesti vuodessa värikokoelman, joka sisältää ainutlaatuisia värikosmetiikkatuotteita. Muodikkaita päivitettyjä sävyjä, edistyksellisiä tuotteita, ainutlaatuisia ja yksilöllisiä pakkauksia, jotka vastaavat kauden muotia ja suuntauksia. ARTISTRY Color -kokoelman luo aina palkittu kansainvälinen meikkitaiteilija viimeisimpien meikkisuuntausten ja uusien eleganttien väripalettien avulla.

Tuore näkökulma henkilökohtaiseen tyyliin

Kauniin värimaailman tiede

Kuten ARTISTYn ihonhoitosarjatkin, ARTISTRY Color on maailmalla työskentelevien tutkijoiden kehittämä ja tutkima. Hydrolipid Matrix Complex (HLM)- ja Ideal Shade -teknologia käyttävät samoja Key Complex -ainesosia kuin korkealuokkaiset ihonhoitotuotteemme, jotta tulokset ovat mahdollisimman ylellisiä ja vaikuttavia. Esimerkiksi Finishing Complex: edistyksellinen yhdistelmä hienojakoisia rakeita ja edistynyttä pintakäsittelyä, kehitetty käyttäen kliinisiä kokeita pitkäaikaisen vaikutuksen varmistamiseksi. Koska luonto kohtaa maailmanluokan laboratoriostandardit, saaat ilmaista itseäsi raikkaalla tavalla - tehostaen omaa yksilöllistä kauneuttasi maksimaalisesti.