Alkuun > Tuotemerkit > ARTISTRY™ > Creme LuXury Collection

Creme LuXury Collection

ARTISTRY™ Creme LuXury -kokoelma

Muutoksen ylellisyys.

ARTISTRYn™ Creme LuXury -kokoelma on suunniteltu naisille, jotka odottavat tuotteilta edistyksellistä tiedettä ja ehdotonta ylellisyyttä. Tämä kokoelma koostuu kahdesta erinomaisesta tuotteesta: Creme LuXury -kasvovoiteesta ja Creme LuXury Eye -silmänympärysvoiteesta, joka korjaa silmänympärysihoa 360º alueella.

Creme LuXury -kokoelma tuo sormenpäihisi nuoruuden voiman ja auttaa ihoasi toimimaan jopa 15 vuotta nuoremman ihon tavoin. Se tarjoaa toimivat aseet taistelussa ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan ja auttaa palauttamaan ihosi nuorekkaan kauneuden. ARTISTRYn™ Creme LuXury -kokoelman avulla pääset nauttimaan uudistuneesta elastisuudesta, paremmasta joustavuudesta ja huomattavasta vähennyksestä hienojen juonteiden määrässä. Nauti ihosta, joka toimii lähes 15 vuotta nuoremman ihon tavoin, näyttää ja tuntuu energisemmältä ja yksinkertaisesti uudistuneelta.

Kauneuden tiede

Kun tutkijamme etsivät tasaisemman, nuoren näköisen ihon salaisuutta, he löysivät Cardiolipinin. Se on ainutlaatuisen CellEffect-teknologiamme pääainesosa ja luo pohjan ARTISTRYn™ Creme LuXury -kokoelman tuotteiden uskomattomalle tehokkuudelle.

Cardiolipin stimuloi ihosolujen sisällä olevaa energiaa ja auttaa palauttamaan ”elämän energian” – nuoruuden ja hyvinvoinnin elinvoimaisen ominaisuuden, joka vähenee ajan mittaan. Tämä konsepti sai alkunsa tuhansia vuosia sitten itämaisessa lääketieteessä ja toimi inspiraationa ihonhoitotieteen viimeisimmässä läpimurrossa. Tutkijamme oivalsivat, että solut, kuten kaikki muutkin elävät organismit, tarvitsevat energiaa toimiakseen tehokkaasti. Kehon vanhentuessa soluenergian virtaus kuitenkin pienenee. Kun Cardiolipiniä levitetään iholle, se stimuloi ihosolujen sisällä olevaa energiaa ja tarjoaa siten keinon tavoitella ihon nuorekkuutta.

Jotta pystyttiin luomaan tämä uraauurtava koostumus, Cardiolipin sekoitettiin kolmen muun tärkeän ainesosan kanssa: Roxisomes™ -liposomien, NUTRILITE™ pinaatinlehtiuutteen ja NUTRILITE L-karnosiinin kanssa, jotka luovat ARTISTRYn™ Creme LuXury -kokoelman ja sen tarjoaman anti-ageing -kokemuksen.

Molemmat ARTISTRYn™ Creme LuXury -kokoelman tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja ne auttavat ihoa toimimaan jopa 15 vuotta nuoremman ihon tavoin.