Alkuun > Tuotemerkit > ARTISTRY™ > essentials

essentials

ARTISTRY essentials

ARTISTRY essentials koostuu päivittäisistä normaali ja kuivan, herkän tai seka- ja rasvaisen ihon ihonhoitotuotteista. Ihosi erityisistä tarpeista riippuen essentials-valikoima tarjoaa kosteuttavia ja tasapainottavia tuotteita, joita voidaan yhdistellä etujen maksimoimiseksi. Muutamassa minuutissa ja kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa essentials-järjestelmä - puhdistusaine, kasvovesi, kosteusvoide - tarjoaa ihollesi puhtaita kasviainesosia ja ainutkertaista Yhdysvalloissa patentoitua hydrolipidimatriisia, jolloin näet ja tunnet tulokset.

Kolmella vaiheella luonnolliseen kauneuteen

Vaiheittainen päivittäinen ihonhoito, joka ottaa huomioon yklsilöllisen ihosi: ARTISTRY essentials perustuu luonnon parhaiden ominaisuuksien ja huippuluokan tieteen tasapainoon toimittaakseen upeat tulokset suoraan ihollesi. Kosteuttavien ja tasapainottavien tuotteiden sarjaa voidaan käyttää yhdessä ihosi yksilöllisistä tarpeista riippuen. Puhdistusaineet, kasvovedet ja voiteet - kolme täydellistä, yksinkertaista vaihetta, jotka varmistavat, että ihosi tarpeesi täyttyvät koko päiväksi, vain muutamassa minuutissa.

Koe yhdistelmä ylellisiä, puhtaita kasveja ja ylellinen Yhdysvalloissa patentoitu Hydrolipid Matrix (HLM). Tämä tehokas yhdistelmä käyttää luonnosta johdettuja ainesosia ja antaa tuloksia, jotka voit nähdä ja tuntea: normaali ja kuiva/herkkä iho, seka ja rasvainen/herkkä iho - jokainen ihotyyppi on hetkessä pehmeä ja kimmoisa.

Ensiluokkaista tiedettä yksinkertaisesti.

Perustavaa tiedettä vaikuttavin tuloksin

ARTISTRY essentials sisältää ainutlaatuisia korkealuokkaisia ainesosia.On kyseessä sitten Hydrolipid Matrix (HLM), joka on koostettu yhdessä korkeatasoisen sveitsiläisen lääkeyrityksen kanssa tai Nourish-3 Complex, ARTISTRY yhdistää vakavaa tiedettä jokapäiväisen yksinkertaisuuden kanssa tarjotakseen tehokkaita ainesosia ihollesi. Luonto ja tutkimus yhdistävät sarjan patentoituja ja erikoistuneita aktiivisia ainesosia, jotka ovat johdettu kasvisperäisistä aineista. Tulokset ovat sekä välittömiä että kestäviä ja auttavat ihon omia kosteudensäilyttäjiä ja lipidejä sekä palauttavat nuorekkaan hehkun. Monet kasviperäisistä aineista tulevat omilta NUTRILITE-sertifioiduilta maatiloilta*, joka varmistaa sinulle korkealuokkaiset luonnolliset aineet. Tämä tieteen ja luonnon yhteistyö on näkyvimmillään sillä taianomaisella hetkellä, kun se elävöittää ja virkistää ihoasi vahvistaen omaa yksilöllistä kauneuttasi.

* Sertifikaatin ovat myöntäneet maatilojen sijaintimaan viranomaiset kyseisen maan lainsäädännön mukaisesti.

ARTISTRY™ essentials Hydrating Botanical Spa Collection

Hemmottele, uudista ja virkistä itseäsi ylellisellä kylpyläkokemuksella kotonasi. Hemmottele ihoasi ARTISTRY essentials Hydrating Botanical Spa Collection -tuotesarjan kosteuttavalla kasvipohjaisella kylpylätason tuotesarjalla  – ihostasi tulee kosteutettu, hoidettu ja silkinpehmeä. Hemmotteleva Spa Collection - tuotesarja tekee elottomasta ja kuivasta ihosta raikkaamman ja pehmeämmän tuntuisen ja näköisen.

ARTISTRY essentials Hydrating Botanical Spa Collection sisältää Nutrilite-tiloilla kasvatettua kaktusviikunaa, joka on aavikoiden kasvipohjainen kosteuden lähde ja ARTISTRY™ essentials Desert Hydration Complexin salaisuus tarjoamalla pitkäkestoista kosteutusta ja silkin pehmeyttä ihollesi.

Piristävää raikasta kukkaistuoksua tehostaa marjojen ja sitrushedelmien sekoitus ja tämä tuoksuyhdistelmä auttaa kehoasi ja mieltäsi unohtamaan arkipäivän rasitukset. Ihanteellinen tuote hemmottelevien kylpylähetkien kokemiseen kotioloissa ja tyylikkään pakkauksen ansiosta tuote on myös loistava lahja. Tuotteille on myös sopiva elegantti kosmetiikkapussi. Koe täydellinen pako arjesta oman kotisi mukavuudessa.