Alkuun > Tuotemerkit > ARTISTRY™ > Intensive Skincare

Intensive Skincare

ARTISTRY Intensive Skincare

Maailman huipputason ihonhoitoklinikoiden inspiroimana, ARTISTRY Intensive Skincare tarjoaa vaihtoehdon dermatologin vastaanotolle kätevästi kotonasi. Erityiset hoidot erityisiin ikääntymisen merkkeihin käyttävät entsyymiseoksia ja luonnollisia uutteita auttaakseen tasoittamaan ja uudistamaan ihoa näkyvin tuloksin.

Suunniteltu antamaan tuloksia

Maailman korkealuokkaisten ihoklinikoiden inspiroima Intensive Skincare -tuotesarja on ihotutkijoiden luoma ja tarjoaa todellisen vaihtoehdon dermatologiatason hoidoille. Helpot kotona suoritettavat hoidot tarjoavat tehokkaimmat ratkaisut erityisiin ikääntymisen merkkeihin. Esimerkiksi ylellinen Renewing Peel toimii ihon pH:n kanssa virkistääkseen ja uudistaakseen ihoa hellävaraisesti ainoastaan 8 minuutissa. Tämä tapahtuu entsyymien ja luonnollisten uutteiden avulla, jotka kuorivat ihoa pehmeästi, säilyttäen sen normaalin kosteussuojan. Pitkäaikaiset ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevat edut auttavat ihoasi ylläpitämään kiinteyttä ja hohtoa sekä lisämään kirkkautta ja vähentämään ryppyjä. Intensive Skincare antaa näkyviä tuloksia ikääntyvälle iholle

Tasaisempi, raikkaampi, pehmeämpi... niin tehokas.

Kliininen tutkimus, dermatologiset tulokset

ARTISTRY Intensive Skincare -sarjan dermatologiset ominaisuudet ovat ihotutkijoidemme jatkuvan korkeatasoisen tutkimuksen tulosta. Ainesosina ovat mm. erityiset proteolyyttiset entsyymit, jotka ovat uutettu sienistä, siemenöljyistä ja liposomeista. Kaikki suurella työllä tuotettuja ja kliinisesti testattuja. ARTISTRYn todellinen tiede antaa näkyviä tuloksia. Iho uudistuu ja ikääntymisen merkit vähenevät - nämä ovat etuja, jotka voit sekä nähdä että tuntea.

Intensive Skincare Anti-wrinkle Firming Serum

Tämä seuraavan sukupolven tuote sisältää tehokkaita kollageenia tehostavia ainesosia, jotka on yhdistetty korkealuokkaiseksi mutta hellävaraiseksi, yöllä käytettäväksi seerumiksi. Herää kauniin hehkun kanssa ja koe huomattava parannus kimmoisuudessa. Myös hienot juonteet vähenevät ajan myötä. Tämä johtavan dermatologian tutkimusyliopiston kanssa yhteistyössä kehitetty tuote, on kliinisesti testattu ja auttaa uudistamaan ihon luonnollista tukimatriisia. Seerumi käynnistää ihon uudistumisprosessin, ja ohjaa ainesosat sinne missä niitä eniten tarvitaan, ainutlaatuisen Targeting Complexin avulla.

ARTISTRY Intensive Skincare 14 night restore program

ARTISTRY Intensive Skincare 14 night restore program on uusimman innovaatiomme tulos ja antaa sinulle nuoremman näköisen ihon sekä ammattimaisten hoitojen edut oman kotisi mukavuudessa.

Vaikka noudattaisitkin säännöllistä ihonhoitorutiinia, ihosi tarvitsee silti syvempää hoitoa noin joka kolmas tai neljäs kuukausi. Tämä intensiivinen neljännesvuosittain tehtävä hoito toimii 75% nopeammin kuin ihon luonnollinen korjausprosessi ja se korjaa jo olemassa olevia vahinkoja samaan aikaan, kun se suojaa ihoa lisävahingoilta ja parantaa ihon kykyä reagoida päivittäiseen hoitoon.