Alkuun > Tuotemerkit > ARTISTRY™ > TIME DEFIANCE

TIME DEFIANCE

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™

ARTISTRY TIME DEFIANCE tehostaa ihon omaa kykyä toimia itse ja edistää kauneutta ajan myötä. Derma Cell Exchange -koostumuksen ja muiden tehokkaiden koostumuksien nuorentavien etujen ansiosta tuotesarja on muutakin kuin perinteiset ikääntymisen merkkejä estävät hoidot, se tehostaa ihon omaa kykyä korjata ja palauttaa ympäristövauriot ja ikääntymisen merkit.

Hallitse ihosi kohtalo

Hallitseminen on viestintää: koordinoidut puhdistusaineet, kasvovedet, voiteet ja emulsiot, jotka muodostavat ARTISTRY TIME DEFIANCE -tuotesarjan, tehostavat solujen viestintää ja edistävät kauneutta ajan kuluessa. ARTISTRY TIME DEFIANCE -tuotteissa käytetään Derma Cell Exchange -teknologiaa, joka estää ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Nukkuessasi Intensive Repair Serumin edistynyt Ultrasomes™ -entsyymi tehostaa ihosi luonnollista kykyä korjautua ympäristön aiheuttamien vaurioiden jälkeen. Innovatiivinen teknologia estää ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Tämä on yksi useista TIME DEFIANCE -ihonhoitotuotteista, jotka ottavat huomioon kaikki ikääntyvän ihon tarpeet. AMWAYn ikääntymisen merkkejä estävät tuotteet ja asiantuntemus auttavat sinua vahvistamaan omaa yksilöllistä kauneuttasi täydellisellä tuotteiden ja ainesosien tasapainolla.

Nyt sinä – ei aika – voit määrätä ihosi kohtalon

Ikääntymisen merkkejä vastustava teknologia

TIME DEFIANCE käyttää huippuluokan tutkimusta tarjotakseen enemmän kuin perinteisiä ikääntymisen merkkejä estäviä tuotteita. Derma Cell Exchange -teknologia, joka sisältää Defence Complex 4.0 - ja Aura of Protection -teknologian, ravitsee ja stimuloi ihosolujen välistä viestintää edistäen ihon kiinteyttä ja auttaa iäkkäämpiä ihosoluja käyttäytymään kuin omat nuoremmat versionsa. Ylellinen Deep Night Action complex koostuu Ultrasomes™-entsyymistä, joka ovat peräisin merilevästä ja joka kehitettiin yhteistyössä tutkijoiden, yliopistojen ja hallituksen edustajien kanssa auttamaan ihoa korjaamaan itsensä intensiivisen UV-säteilylle altistumisen jälkeen. Kaikki ainesosat yhdistyvät ylellisessä non-acid exfoliating -teknologiassa ja patentoitu Brightening and Illuminating Complex kohottaa luonnolliset ainesosat uusiin suoritushuippuihin, jotta ihosi voi nauttia tehostetusta kirkkaudesta ja tasaisesta sävystä.

Useat luonnollisista ainesosista tulevat NUTRILITE-sertifioiduilta viljelyksiltä* tai NUTRILITE/NUTRIWAYn hyväksymiltä toimittajilta. Kliinisesti testatut tuotteet tarjoavat välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia, mukaan lukien tehostettu kosteutus ja ryppyjen väheneminen - teknologia, joka antaa sinun hallita aikaa.

*Sertifikaatin ovat myöntäneet maatilojen sijaintimaan viranomaiset kyseisen maan lainsäädännön mukaisesti.