Alkuun > Tuotemerkit > ARTISTRY™ > YOUTH XTEND

YOUTH XTEND

YOUTH XTEND Power System

Kun olet käyttänyt seerumin, päivävoiteen, yövoiteen ja silmänympärysvoiteen sisältävää Power System -järjestelmää vain yhden viikon ajan, näet ensimmäiset merkit siitä, kuinka ihosi alkaa näyttää nuoremmalta.

81% naisista, jotka kokeilivat Power System -järjestelmää olivat sitä mieltä, että iho näytti nuoremmalta jo yhdessä viikossa.

Tuoksu

Moderni muunnos klassisesta ihonhoidon tuoksusta

Tämä keveä ja puhdas ainutlaatuinen tuoksu yhdistää pehmeän magnolian, herkän ruusun ja kasteenraikkaan jasmiinin tuoksut vihreän teen ja pitkäaikaisten suosikkien, kuten sitruksen ja setripuun kanssa. ARTISTRY YOUTH XTEND -tuotesarjan tuoksu on erottuva ja itsevarma, luonnollinen mutta moderni, ja se ilmentää täydellisesti ARTISTRY-naisen arvoja.

Teknologia

Palauta nuorekkuus

Lifesirt on uutettu Välimeren alueella kasvavasta myrttikasvista ja sen on todistettu kasvattavan luonnollista proteiinin tuotantoa jopa 280% (perustuu koeputkessa suoritettuun hapettumisstressianalyysiin).

Häivytä ikääntymisen merkkejä

Ainutlaatuinen Micro-X6 Peptidi muodostuu kuudesta aminohaposta, jotka todistetusti edistävät ihon kollageenitoimintaa. Lisääntynyt kollageenitoiminta auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä.

Säilytä ja suojaa ihoa

Afrikkalainen apinanleipäpuu tunnetaan Afrikassa "Elämän puuna", ja sen hedelmässä on runsaasti antioksidantteja ja kosteuttavia ravinteita. Afrikkalaisen apinanleipäpuun hedelmäuute ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa, säilyttäen ja suojaten nuorekkaan ilmeen.