Alkuun > Tuotemerkit > bodykey by NUTRIWAY ™

bodykey by NUTRIWAY ™

UUDET! herkulliset bodykey™-pika-ateriat – painonhallintasi tukena.


Löydä uusi, herkullinen tapa hallita annoskokojasi ja kalorinsaantiasi bodykey-pika-aterioiden avulla. Valitse laajasta tuotevalikoimasta, joka on kehitetty sinun tarpeitasi silmällä pitäen.

Miten se toimii?


Olemme kaikki erilaisia, ja meillä on yksilölliset tarpeemme. Niinpä Amway on kehittänyt kolme eri tyyppistä bodykey-ateriasarjaa – vähähiilihydraattinen, vähärasvainen  ja tasapainotettu. Värikoodaus helpottaa oikean tuotteen valintaa.

Nauttiaksesi herkullisen bodykey-pika-aterian, sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva ateriasarja. Jos haluat syödä vähemmän rasvaa, valitse  vähärasvainen vaihtoehto. Jos sinusta tuntuu, että syöt liikaa hiilihydraatteja, kokeile vähähiilihydraattista vaihtoehtoa. Jos sinusta tuntuu, että molempia pitäisi vähentää yhtä paljon, tasapainotetut pika-ateriat saattavat olla paras vaihtoehto sinulle.


Sinun tarvitsee vain valita sinulle parhaiten sopiva ateriatyyppi ja korvata bodykey-aterialla yksi päivittäinen ateriasi. Säästät näin aikaa ja pystyt paremmin hallitsemaan nauttimasi ravinnon laatua ja määrää. Kun yhdistät yhden päivittäisen pika-aterian kahteen normaaliin, kalorinsaanniltaan hallittuun ateriaan, ruokavaliosi on varmasti monipuolinen.

Hyvää ruokahalua!


bodykey-pika-ateriat sisältää maukkaita keittoja, pirtelöitä ja patukoita, jotka sisältävät tarvittavat perusravintoaineet ja tarjoavat hyvän valikoiman ateriavaihtoehtoja. Valitse mieleisesi seuraavista herkullisista mauista: Keitot: tomaatti ja kasvis. Pirtelöt: suklaa ja vanilja. Patukat: punaiset marjat ja suklaa.


Tuotepakkaukset ovat nopea ja helppo tapa huolehtia siitä, että sinulla on aina saatavilla tarvitsemasi bodykey-tuotteet. Saatavilla kaikista kolmesta ateriatyypistä, ja ne ovat paras vaihtoehto painonpudotuksen tukemiseen. Ne tarjoavat hyvän vastineen rahalle, sillä ne antavat 10 % alennuksen tuotteiden kokonaishinnasta.

Huolehdi nestetasapainostasi.


Ruoansulatusta auttaa, kun pureskelet ruokasi hitaasti. Runsas veden juominen nestetasapainon ylläpitämiseksi on tärkeää kaikille elimistön toiminnoille erityisesti painonpudotuksen aikana.

bodykey auttaa myös tässä. Uusi bodykey-tee on ihanteellinen kumppani painonpudotuksessa ja maistuva vaihtoehto vedelle.

Tehty helpommaksi kuin koskaan!


Amway on lisäksi kehittänyt kaksi erikoistuotetta, jotka rajoittavat kalorinsaantiasi: Natural Carb Reducer vähentää 600-kalorisen aterian sisältämien hiilihydraattien imeytymistä jopa 2/3 ja Natural Fat Reducer vähentää aterian sisältämien rasvojen imeytymistä jopa 27 %.

Aloita ostosten teko

Lisätukea


Laaja NUTRIWAY-tuotevalikoima luonnollisista lähteistä peräisin olevat ravintolisiä ei vain täytä ruokavaliosi mahdollisia ravintoainevajeita vaan pitävät energiatasosi korkeana, edistävät ruoansulatustasi ja parantavat kuntoasi ruokavalion ja urheilun aikana.

Käytä NUTRIWAY Omega-3 Complexia, jos et syö 1–2 annosta kalaa viikossa, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, huoltamaan lihaksistoa ja luustoa ja NUTRIWAY™ Fiber Powder -jauhetta tukemaan ruoansulatustasi.

Aloita ostosten teko

Menestys


Painonhallinta on aina henkilökohtainen asia, ja vain sinä itse tiedät, mitä tavoitepainoon pääseminen sinulle merkitsee. Ehkä haluat mahtua tiettyihin vaatteisiin tai kohottaa itseluottamustasi hakeaksesi uutta työtä. bodykey-tuotteiden tavoitteena ei ole vain painonpudotus, vaan myösparempi olo ja viihtyminen omassa kehossa.