Alkuun > Tuotemerkit > eSpring™

eSpring™

eSpring™

eSpring vedenkäsittelyjärjestelmä käyttää hiilisuodatinta, joka poistaa hiukkasia ja yli 140 mahdollisesti haitallista ainetta juomavedestä. UV-lamppu tuhoaa myös vedessä syntyvät virukset ja mikro-organismit, jolloin hanavesi on puhtaampaa, kirkkaampaa ja laadukkaampaa.

Kahdeksan syytä valita eSpring Water Treatment System

1. Puhtaampi, kirkkaampi ja paremman makuinen vesi

Selkein eSpring Water Treatment Systemin hyöty on suuri parannus veden maussa, tuoksussa ja kirkkaudessa. Se on helposti havaittavissa ja helppo ymmärtää,

2. Parempi veden laatu

eSpring™ Water Treatment System poistaa tehokkaasti yli 140 erilaista mahdollista epäpuhtautta ja tuhoaa yli 99,99% mahdollisista veden kautta leviävistä bakteereista ja viruksista.

3. Todistettu suorituskyky

NSF International on testannut ja sertifioinut eSpring Water Treatment Systemin, joka vähentää enemmän epäpuhtauksia kuin mikään muu heidän sertifioimansa UV/hiili-pohjainen järjestelmä.

4. Ainutkertainen edistynyt teknologia

eSpring™ Water Treatment System oli ensimmäinen vedenkäsittelyjärjestelmä, joka yhdisti Yhdysvalloissa patentoidun hiilisuodatus- ja UV-lampputeknologian sekä pitkälle kehittyneen elektronisen seurannan.

5. Vuosien tutkimuksien tulos

eSpring Water Treatment System on 20 vuoden vedenkäsittelyteknologioiden tutkimuksen tulos. Sen suunnittelivat ja kehittivät AMWAYn teknikot ja Amwayn kanssa yhteistyötä tekevät tiedemiehet. Tuloksena on yli 270 myönnettyä ja vireillä olevaa vedenkäsittelyyn liittyvää patenttia kaikkialla maailmassa.

6. Parempi luotettavuus

Pullotetusta vedestä tai kannutyyppisistä suodattimista poiketen, eSpring Water Treatment System puhdistaa keskimääräisen perheen kaiken päivittäiset juoma-/ruoanlaittotarpeeseen kuluvan veden - suoraan hanasta.

7. Vähemmän huoltoa

Jotkin vedenkäsittelyjärjestelmät vaativat suodattimen kuukausittaisen, tai sitä tiheämmän vaihdon. eSpring Water Treatment System voi kuitenkin antaa kuusihenkiselle perheelle vettä koko vuodeksi - kaikkiaan 5000 litraa - ennen kuin suodatin on vaihdettava.

8. Enemmän vastinetta rahoille

Vaikka eSpring Water Treatment System tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden, sen kustannukset ovat itseasiassa alhaisemmat kuin monien muiden järjestelmien.

Kuinka eSpring toimii?

1. UV-valo

Tuhoaa enemmän kuin 99,99% mahdollisista veden kautta leviävistä bakteereista ja viruksista ja parantaa näin veden laatua entisestään.

2. Hiilisuodatin

Yhdysvalloissa patentoitu monivaiheinen hiiliosa poistaa tehokkaasti kloorin maun ja tuoksun, hiukkaset ja yli 140 haitallista epäpuhtautta.

3. LED-näyttö

Helposti ymmärrettävät kuvakkeet/grafiikka näyttää jäljellä olevan suodattimen käyttöajan ja järjestelmän tilan.

4. Itsenäinen elektroniikkamoduuli

Toinen eSpring-teknologia ja Yhdysvalloissa patentoitu ominaisuus on langaton yhteys UV-valon ja yksikön välillä. Tämä eristää täysin UV-lampun virtalähteestä tavalla, jota eräät matkapuhelimet käyttävät eristääkseen laturin ja laitteen.

5. Säädettävät putket

Putkien pituutta voidaan säätää haluttuun pituuteen ja niitä voidaan leikata.

6. Compact Diverter -venttiili

Compact diverter -venttiiliyksikkö sopii useimpiin hanoihin.

Sertifiointi

eSpring Water Treatment System oli markkinoiden ensimmäinen vedenkäsittelyjärjestelmä, joka täytti NSF International /ANSI -veden laadun standardit. Saavuttaakseen NSF International -sertifioinnin, vedenkäsittelyjärjestelmä on testattava suuremmalla määrällä epäpuhtauksia kuin se kykenee käsittelemään. Sen on täytettävä seuraavat viisi ehtoa:

  • Sertifioidut väitteet epäpuhtauksien poistamisesta on todistettava NSF Internationalin ja sen laboratorioiden toimesta.
  • Järjestelmä ei saa lisätä mitään haitallisia aineita veteen ja sen on läpäistävä tarkat vähennystestit veden johtavuuden osalta.
  • Järjestelmän on oltava rakenteellisesti vahva ja sen on täytettävä putkistojen asettamat vaatimukset, kuten paineenvaihtelut.
  • Mainonta, kirjallisuus ja merkinnät eivät saa sisältää virheellisiä tai harhaanjohtavia lauseita.
  • Aineiden ja valmistusmenetelmien on oltava yhtenäisiä ja ne on tarkastettava vuosittain.