G&H

G&H

G&H -vartalonhoitotuotteet sisältävät tehokkaita kosteusvoiteita, saippuoita ja suihku-/kylpysaippuoita, suihkugeelejä, deodorantteja ja antiperspirantteja kaikkiin ihonhoitotarpeisiin.

Kosteuttava vartalonhoito

G&H Lotion on päivittäinen kosteusvoide, joka sisältää glyseriiniä ja hunajaa. Se jättää ihon silkinpehmeäksi ja sisältää allantoiinia, joka on tunnettu hoitavasta vaikutuksestaan.

Pitkäaikaisen kosteuden tarjoava ja hoitavaa kauraproteiinia sisältävä BODY SERIES™ Hydrating Hand and Body Lotion kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa suojaamaan haitallisilta auringon säteiltä. Tehokas ja kosteuttava ALLANO™ Hand and Body Lotion rauhoittaa ja hoitaa karkeaa ja kuivaa ihoa.

Raikas ja puhdas ihonhoito

G&H Body Shampoo on mieto ja hellävarainen suihkusaippua, joka hoitaa ihoa. Body Series 3 in 1 Bar Soap on täyteläinen palasaippua, joka puhdistaa, poistaa hajuja ja on riittävän hellävarainen yli kolme vuotta täyttäneille lapsille.

Ja kun ihosi kaipaa hemmottelua, käytä G&H Complexion Bar -palasaippuaa. Se rauhoittaa, puhdistaa ja kosteuttaa kasvoja ja kehoa. Käytä koko palaa tai jaa se tarvittaessa kolmeen pienempään osaan.

Pitkäaikaista suojaa tarjoavat BODY SERIES™ -deodorantit. Suihke, roll-on, stick-deodorantit ja antiperspirantit ovat tehokkaita sekä nopeasti kuivuvia, jotta ne eivät tahraisi vaatteita.