Alkuun > Tuotemerkit > iCook™

iCook™

iCook™

Keittoastioiden iCook-valikoima on suunniteltu älykkäästi, valmistettu kauniisti ja tarkasti suunniteltu täydellisen ja terveellisen lopputuloksen tarjoamiseksi joka kerta. iCook-tuotesarja on enemmän kuin huippuluokan valikoima laadukkaita keittoastioita. Se on tarkoin laadittu järjestelmä, jossa kaikki kattilat, pannut ja kannet sopivat yhteen ja auttavat saavuttamaan herkullisia ruokia, joissa on runsaasti ravintoaineita ja vähän rasvaa.

Pinottavan ruoanvalmistusjärjestelmän kätevyys

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun iCook-ruoanvalmistusjärjestelmän käyttömukavuutta lisää keittoastioiden pinottavuus. Voit valmistaa suurimman osan aterioista yksi kerrallaan pinoamalla pienemmän astian suuremman päälle. Ruoanlaittojärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan toimivan lämmön jakaantumisen, jota aterioiden valmistus pinottavilla keittoastioilla vaatii. Pinottavat keittoastiat säästävät tilaa, energiaa ja rahaa. Ajoita aterioiden valmistusaika niin, että kaikki annokset ovat valmiina tarjottaviksi samaan aikaan.

VITALOK™ - lukitsee maut

iCook-keittoastiat käyttävät aterioiden valmistukseen VITALOK™-menetelmää. VITALOK-menetelmää hyödyntävä ruoanvalmistus tarjoaa sinulle ravitsevia, terveellisiä aterioita. Ruoka kypsyy omassa nesteessään ja maku sekä ravintoaineet jäävät ruokaan. Jokaisen iCook-keittoastian kansi istuu tiiviisti kattilaan, jolloin neste tiivistyy kattilan ja kannen väliin. Heti, kun aloitat ruoanvalmistuksen, ruoan oma neste muodostaa höyryä. Tämä muuttuu vedeksi joka muodostaa lukon kattilan ja kannen välillä ruoanvalmistuksen aikana.

DURAMIC™-tarttumattomat paistinpannut

iCook-tarttumattomat paistinpannut ovat erityisen kestäviä ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn. Itseasiassa iCook-tarttumattomat paistinpannut ovat maailman kestävimpien ja pitkäkäyttöisimpien tarttumattomien pannujen joukossa. Kolmikerroksinen DURAMIC-pinnoite tekee pannusta erityisen kestävän naarmuuntumista vastaan, voit käyttää jopa metallisia keittiövälineitä ruoanvalmistuksessa. Kannet on valmistettu karkaistusta lasista, joten ruoka ei tartu niihin tai itse pannuun. Voit seurata ruoan valmistusta, ilman että lämpötila vaihtelee.

OPTITEMP™

Non-Stick tarjoaa OPTITEMP-kerrospohjan, joka mahdollistaa lämmön tasaisen jakautumisen, ja DURAMIC-pinnoitteen kestävyyden ruoanvalmistuksen aikana. Pinnoitteen teknologian ansiosta voit vähentää rasvan käyttöä ruoanvalmistuksen aikana. Samanaikaisesti pinnoite on erittäin suojaava ja helposti puhdistettava.

iCook-veitset

iCook-veitsien ovat ergonomisesti muotoiltuja ja tasapainoitettuja. Tämän takaa että veitsien käyttäminen on turvallista ja tehokasta. Veitset istuvat hyvin käteen ja näin jokaista liikettä on leikatessa helpompi hallita.

iCook-veitsien teräksiset terät ovat täysin taottuja, kun useimpien veitsien terät ovat puristettuja. Taotun rakenteen ansiosta veitsi on raskaampi ja siinä on paksumpi terä ja kiinteä kahva. Tämä takaa pidemmän kestävyyden ja käyttöiän. Ergonominen muotoilu tasapainoittaa veistä ja sitä on helpompi käyttää.

iCook Wok tekee ravitsevaa ruoanlaitosta helppoa

iCook 7-kerroksinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu wokkipannu mahdollistaa matalan kosteustason VITALOK™ -ruoanvalmistustavan, joka säilyttää ruoan maut, ravinteet, värit ja koostumuksen. iCook Wok koostuu 7:stä kerroksesta alumiiniterästä, joka nopeuttaa ruoanlaittoa ja siten säästää energiaa. Lisäksi wokkipannun innovatiivinen muotoilu tekee siitä tasapainoisen keittiövälineen ja sitä myötä ruoan käsittely on helppoa.  

iCook Wok antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa erilaisia aasialaisia ruokia sekä myös perinteisempiä ruokalajeja.

Jokaisen iCook Wokin mukana tulee maksuton höyrytysteline ja lotuskukka-teline, jotka sopivat ihanteellisesti höyryttämiseen tai ruoan lämpimänä pitämiseen.