Alkuun > Tuotemerkit > NUTRIWAY™

NUTRIWAY™

NUTRIWAY™

NUTRIWAY on maailman suosituin vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki.* Se on vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman ravitsemus- ja hyvinvointituotteita, mukaan lukien oleelliset vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit, yrttilisät, urheilulisät ja ateriakorvikkeet.

*Lähde: Euromonitor International Limited; Vitamiinit ja ravintolisät, Maailman vähittäismyyntiarvo Value RSP, 2010

Miksi NUTRIWAY

  • Carl Rehnborg perusti NUTRILITE/NUTRIWAYn yli 75 vuotta sitten, ja hänestä tuli ravitsemuksen historian edelläkävijä. Hänen intohimonsa oli ravitsemuksen ja terveyden välisten suhteiden tutkiminen. Tänään, Carlin pojan, tohtori Sam Rehnborgin johtamana, seuraava tiedemiesten, tutkijoiden ja teknikoiden sukupolvi vaalii NUTRILITE/NUTRIWAYn perinnettä jatkamalla korkealaatuisten, innovatiivisten lisäravinteiden tuottamista.
  • Kasveja kasvatetaan ja korjataan yli 6 400 eekkerin viljelyksillä, käyttäen kestävän maanviljelyn mukaisia menetelmiä ilman kemiallisia torjunta-aineita.
  • Tuotteille tehdään kuukausittain 15 000 laatutestiä ja vuosittain yli 400 000 tuotearviota. Käytämme useita laatumittareita, jotta voimme varmistaa, että NUTRIWAY-tuotteisiin käytetään ainoastaan parhaita ainesosia. Jokainen ainesosa käy läpi laajan tutkimuksen, testauksen ja formuloinnin.
  • NUTRIWAY-tuotteita on saatavilla yli 50 maassa. Tuotemerkki antaa uusia mahdollisuuksia miljoonille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta.
  • Maailmanlaajuisesti, NUTRIWAY-tuotevalikoimaan kuuluu 200 erilaista tuotetta, mukaan lukien ravintolisät, ruokavalmisteet ja juomat.

Tämän vuoksi NUTRIWAY-tuotemerkki nousi ravintolisäliiketoiminnan kansainväliseksi johtajaksi ja johtajuus säilyy edelleen.

Viljely

Kaikki maatilamme, yli 6400 eekkeriä Kaliforniassa, Washingtonin osavaltiossa, Meksikossa ja Brasiliassa, uudistavat maaperää ja välttävät kemiallisia tuholaismyrkkyjä, kasvimyrkkyjä ja lannoitteita. Ne ovat myös hyviä maailmanlaajuisia naapureita, jotka huolehtivat yhteisöstä.

Jokainen kasvi käsitellään tuntien sisällä korjuusta jotta mahdollisimman paljon arvokkaita ravintoaineita säilyisi.

Kasviperäiset ravinteet

Kasvit kuivataan ja tiivistetään hienoksi jauheeksi (tiivisteeksi) hellävaraisen käsittelyn avulla. Näin saadaan säilöttyä kasvien luonnolliset ravinteet ja kasvikemialliset aineet. Vaikka jokainen NUTRILITE-tiiviste on ainutlaatuinen, ne kaikki saavat alkunsa ravinnerikkaista kasveista. Näitä tiivisteitä lisätään useisiin NUTRIWAY-tuotteisiin, koska ne tarjoavat laajan kirjon kasviperäisiä ravinteita.

Kasviperäiset ravinteet ovat luokiteltu yhdeksään orgaanisten yhdisteiden luokkaan, jotka eivät ehkä ole välttämättömiä elämälle. Niillä on kuitenkin mahdollisia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, kuten vastustuskyvyn tukeminen ja vapaiden radikaalien aiheuttamien vaurioiden korjaaminen. JA kasviperäiset ravinteet tehostavat vitamiinien vaikutusta ja edistävät hyvinvointia.

NUTRIWAY-tiede

Vuosia sitten perustajamme Carl Rehnborg tutki ensimmäisenä tarkkoja menetelmiä tiettyjen kasvien ravintoarvojen analysoimiseksi. Tänään NUTRILITE/NUTRIWAYn tiedemiehet ympäri maailman käyttävät viimeisimpiä menetelmiä ja teknologioita parantaakseen keinoja viljelykasvien parhaiden osien käyttämiseksi ja uusien ainesosien arvioimiseksi tuotteitamme varten. Tiedemiehemme etsivät uusia koostumuksia ja innovatiivisiä käsittelymenetelmiä, tutkivat uusia ja parannettuja tuotteita sekä ainesosia ja käyttävät korkealuokkaisia koe- ja analyysivälineitä saadakseen parhaimman mahdollisen ravntosisällön.

Jokainen NUTRIWAY-tuote on tiedemiesten, mikrobiologien, kemistien, farmaseuttien, ravitsemustieteilijöiden ja muiden teknikoiden laajojen kenttäkokeiden ja laboratorioanalyysien tulos.

NUTRIWAY-ravintolisien valmistus noudattaa hyvää valmistustapaa (Good Manufacturing Practises), vaikka tätä ei vaadita, varmistaakseen NUTRIWAY-tuotteiden turvallisuuden ja korkealuokkaisuuden. Suoritamme 15 000 laatutarkastusta joka kuukausi ja yli 400 000 tuotearviota vuosittain. 

Hyvinvointi

Tasapainoinen hyvinvointi ei tarkoita täydellistä terveyttä. Tasapainoinen hyvinvointi tarkoittaa terveysriskien huomioon ottamista ja nykyisen elämäntavan muokkaamista, niin että voit henkilökohtaisten valintojen avulla elää mahdollisimman hyvinvoivana. Valitse itsellesi sopiva ruokavalio, elämäntyyli, lepo ja rentoutustavat, ja valitse tämän jälkeen lisätuotteet tukemaan terveellistä elämäntapaasi. Ravitsemus ja tasapainoisen hyvinvoinnin tavoitteleminen ovat NUTRIWAY-tuotemerkin ydin.

Team NUTRIWAY™

Team NUTRIWAY on maailmanlaajuinen, urheilusta kiinnostuneiden yhteisö. Yhteisön koostuu urheilun harrastajista, jotka ovat kiinnostuneita tasapainoisesta elämäntavasta.

Amwayn liikkeenharjoittajat, asiakkaat ja työntekijät ottavat osaa erilaisiin tapahtumiin Team NUTRIWAYn nimissä. Tavoitteenamme on liikunnan, urheilun ja ruokavalion edistäminen ystävien, perheen tai liikekumppaneiden kesken.

NUTRIWAY-tuotemerkki on AC Milanin, maailmanhistorian menestyneimmän jalkapallojoukkueen, virallinen sponsori.