Alkuun > Tuotemerkit > SATINIQUE™

SATINIQUE™

SATINIQUE

SATINIQUE-hiustenhoitotuotteet yhdistävät tieteen ja kauneuden hiusten korjaamiseksi, vahvistamiseksi ja suojaamiseksi samanaikaisesti, olivatpa hiuksesi sitten normaalit, kuivat, ohuet tai rasvaiset. Valikoimaan kuuluu sampoo-tuotteita ja hoitoaineita, muotoilutuotteita ja tehokkaita hiushoitoja.

Ylellinen Ceramide Infusion System (CIS)

SATINIQUE-tuotteiden vastaus elottomilta näyttäville hiuksille on Ceramide Infusion System (CIS) -teknologia. Kliiniset kokeet osoittavat että CIS korjaa, vahvistaa ja suojaa hiusta arjen rasituksilta, saasteilta ja jokapäiväiseltä muotoilulta.

CIS on yksilöllinen lipiditeknologia, joka on johdettu ihonhoidosta. Se imeytyy hiuksen juureen ja auttaa korjaamaan vaurioita korvaamalla menetetyt lipidit ja menetettyä kosteutta. Johtava tutkija tohtori Philip Wertz Iowan yliopistosta on suorittanut laajoja tutkimuksia, jotka osoittavat SATINIQUE-tuotteiden tehokkuuden. Säännöllisesti käytettynä tuotteet saavat hiukset näyttämään hyvinvoivilta ja kiiltäviltä.

Suojaa: Muodostaa suojaavan kalvon, joka estää kosteuden menetystä ja suojaa hiusta vaurioilta.

Vahvistaa: Edistää hiuksen elastisuutta ja vahvuutta.

Korjaa: Tunkeutuu hiukseen korjatakseen Cell Membrane Complex:in

Kaikkia hiustenhoitotarpeita varten

Olivatpa hiuksesi normaalit, ohuet, kuivat, rasvaiset, värjätyt tai helposti hilseilevät, SATINIQUE-tuotemerkki mahdollistaa oman hoitosarjan luomisen kiiltävimpien, kestävämpien ja terveellisimpien hiuksien saavuttamiseksi. SATINIQUE-tuotemerkin 4 alaluokkaa: