Alkuun > Ohjeita > Maksu- ja toimitusehdot

Maksu- ja toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Kaikki verkkokaupassa mainitut hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen voimassaolevan arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi ja pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa ja siellä tehdyissä tilauksissa.

Toimitamme tuotteita yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakkaille, jotka voivat valita maksutavaksi ennakkolaskun tai maksetaan noudettaessa. Mikäli maksutavaksi valitaan ennakkolasku, toimitamme tilauksen vasta kun maksusuoritus näkyy yrityksemme tilillä. Huom! Lähetämme ennakkolaskun sähköpostilla joten tarkista sähköpostisi oikeinkirjoitus ennen tilaamista.

Mikäli ennakkolaskua ei ole maksettu 7 päivän kuluessa laskun saapumisesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi. Suorituksen saatuamme toimitamme tuotteet asiakkaan valitsemalla tavalla.

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on tavallisesti 3-8 päivää ellei toisin mainita. Ilmoitamme asiakkaalle erikseen mikäli toimitusaika muuttuu.

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja lähetyksen mukaan tulee liittää alkuperäinen tilausvahvistus ja täytetty palautelomake, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Yksityisasiakkaat voivat kuluttajansuojalain mukaisesti palauttaa tuotteet veloituksetta, matkahuollon asiakaspalautuksena. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan. Hyvänolontekijä:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Takuu, virheelliset toimitukset: Vastaamme tuotteiden laadusta valmistus- ja materiaalivirheiden osalta. Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta (esim. toimitamme väärän tuotteen), vastaamme tuotteen palautus- ja uudelleenlähetyskustannuksista. Ota kuitenkin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi tuotteen palautustavasta.

Toimitustavat

Tilaukset kulkevat seuraavilla tavoilla:

  • Postipaketti (Kotimaan postipaketti)
  • Matkahuolto
  • Priority-kirje
  • Nouto

Mikäli tilauksen paino on alle 250g ja tilaus tarpeeksi pieni niin sen voi tilata Priority-kirjeenä jolloin toimituskulut on edullisemmat. Nouto onnistuu Seinäjoen toimipisteestämme.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Ennakkolasku

Ennakkolaskun maksusuorituksen pitää näkyä tilillämme ennenkuin toimitamme tilauksen.